СКАЖЕМО СНІДу - НІ

29 листопада 2018 року практичним психологом Самбірської спеціальної загальноосвітньої школи - інтернату l - ll ступенів "Берегиня" Скірин Н.І. проведено виховний захід до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом на тему: "СКАЖЕМО СНІДу - НІ".

Метою заходу було проінформувати учнів про можливі шляхи передачі ВІЛ інфекції та засоби захисту, вивчення та розуміння проблеми ВІЛ/СНІДу, розкриття питань толерантності по відношенню до ВІЛ інфікованих людей.

Вихованці прослухали коротенький екскурс про СНІД, шляхи передачі Віл-інфекції, розіграли сценки про те, як люди заражають даною хворобою.

Учасники винесли для себе найбільш важливе: накопичили систему нових знань, визначили правила безпечної поведінки, підвищили рівень усвідомленості ситуації з поширенням ВІЛ в Україні, зрозуміли, що здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах найкращі методи профілактики СНІДу. учасники винесли для себе найбільш важливе: накопичили систему нових знань, визначили правила безпечної поведінки, підвищили рівень усвідомленості ситуації з поширенням ВІЛ в Україні, зрозуміли, що здоровий спосіб життя, чистота у взаєминах найкращі методи профілактики СНІДу.

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.